Mexico Lapbook

This is the Mexico Lapbook, with its green, white and red flag. It shows the golden eagle and other animals which live in Mexico. My country is Indonesia and Mexico located very far from my country, it is in South America, with the capital of Mexico City. It has 32 states. The cactus there are very high and big.

Their food are tacos, burritos and tortilla.

I also draw my Sombrero, me and my hat.

Ini adalah lapbook tentang Meksiko, dengan benderanya yang berwarna hijau, putih, dan merah. Pada benderanya, terlihat elang emas dan hewan-hewan lain yang hidup di Meksiko.

Saya tinggal di negara Indonesia, dan Meksiko terletak sangat jauh dari negaraku. Ia terletak di Amerika Selatan, dengan ibukota di Mexico City. Meksiko juga memiliki 32 negara bagian.

Kaktus yang tumbuh di sana begitu besar dan tinggi. Makanan khas Meksiko adalah taco, burrito, dan tortilla.

Saya juga menggambar diriku bersama topi sombrero-ku.

Samuel Sudrajad
6 y.o.